Catherine Zeta-Jones on oikea tyylivaras

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijätär Catherine Zeta-Jonesista on levinnyt julkisuuteen useita kuvia, joissa tähti esiintyy välillä hieman epäonnistuneissakin asukokonaisuuksissa. Tähden tyylitajun olemassaoloa on välillä kyseenalaistettu, sillä kaunis näyttelijätär on valinnut päälleen outoja vaatekappaleita, jotka eivät ole imarrelleet tähden hoikkaa vartaloa lainkaan.

Nyt Hollywood-näyttelijätär tuntuu löytäneen omassa pukeutumisessaan uuden tyylin. Zeta-Jonesin monet viime aikaiset asukokonaisuudet ovat olleet tyylikkäitä, mutta niissä on ollut jotain hyvin tuttua. Näyttelijären asuvalinnat tuntuvat nimittäin suoraan kopiovan brittiläisen Victoria Beckhamin tyyliä.

Zeta-Jones on valinnut ylleen nyt jo useamman kerran miltei täysin samanlaisen asukokonaisuuden, kuin mikä muoti-ikoninakin pidetyn Beckhamin yllä on nähty. Tähdistä napatuista kuvista yhdenkaltaisuus heidän asuissaan on suorastaan silmiinpistävä. Katso kuvat tästä.

40-vuotias Zeta-Jones on naimisissa itseään 25-vuotta vanhemman näyttelijän Michael Douglasin kanssa. Vuodesta 2000 naimisissa olleella pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.