Katy Perry vilautti pakaroitaan minihameessa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Hittisingellään I Kissed A Girl julkisuuteen ponnahtanut Katy Perry on kuvattu usein vähissä vaatteissa keikkojensa lisäksi myös yksityiselämässäänkin. Selkeän oman tyylin omaava poppari on jälleen kiinnittänyt paparazzien huomion paljastavalla ja erikoisella asullaan

Tällä kertaa tähti vilautti rintavarustuksensa sijaan pakaroitaan. Kuviollisiin sukkahousuihin, t-paitaan sekä erittäin lyhyeen hameeseen pukeutuneen popparin hamevalinta ei nimittäin ihan onnistunut peittämään laulajan takapuolta kokonaan. Katso kuva tästä.

Musikkiuransa lisäksi Katy Perry aikoo suunnata näyttelemisen pariin. Poppari on jo saanut yhden roolin, sillä hänet tullaan kuulemaan ääninäyttelijänä Smurffit-animaatiosarjaan perustuvassa elokuvassa. Perry tulee esittämään elokuvassa Smurffiinan ääniroolin.