Missä tyylitajusi, Jessica Simpson?

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä-laulaja Jessica Simpson on viime vuosina jäänyt mediassa hieman vähemmälle huomiolle. Vuosia sitten omaa realityohjelmaakin silloisen aviomiehensä kanssa tähdittänyt laulaja tekeekin nykyisin miltei kaikkensa saadakseen median huomion.

Monesti näyttäviä rintojaan julkisuudessa esiintuonut tähti on tällä kertaa kokeillut hieman erilaista lähestymistapaa median huomion saadakseen. Beverly Hillsissä kampaajareissullaan ollut laulaja oli nimittäin pukenut päälleen varsin luontaantyöntävän asukokonaisuuden. Ylisuureen collegepaitaan sekä löysiin urheilushortseihin pukeutunut tähti ei ollut valitsemassaan asussa lähelläkään viehättävää. Huomionherättäminen tähdeltä kuitenkin onnistui tässäkin asussa. Katso kuvat tästä.

Country-laulajana itsensä pääosin viime vuodet elättänyt Simpson nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa The Price of Beauty -nimisessä realitysarjassa. Naisten ulkonäköpaineisiin keskittyvässä sarjassa Simpson kiertää ympäri maailmaa ottamassa selvää, mitä kaikkea naiset ovat valmiita ulkonnäkönsä eteen tekemään.