Big Brotherin julkkistähti paljasti rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Celebrity Big Brother -ohjelman aikaisemmalta tuotantokaudelta tuttu topless-julkkis Lucy Pinder on pysytellyt tiiviisti brittilehtien otsikoissa poseeraamalla lähes alastomana. Sama meno on jatkunut tälläkin kertaa.

Näyttävästä glamour-mallista on tullut Nuts-lehden vakiokasvo, ja nyt Lucy Pinder poseeraakin jälleen lehden kannessa ja sisäsivuilla esittelemässä paljasta pintaa. Tälläkin kerralla hän paljastaa rintavarustuksensa jo lehden kannessa, eikä meno juuri sisäsivuillakaan rauhoitu. Katso kuvat tästä. Muotojaan ja paljasta pintaan usein esittelevä neitokainen ei ole kyennyt pysyttelemään otsikoissa juuri muutoin kuin vartalonsa avulla.

Viisi vuotta sitten uimarannalta muodokkaaksi malliksi ja Daily Star -lehden kolmossivun tytöksi löytynyt Pinder rankattiin neljä vuotta sitten FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Toiseksi viimeisessä Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan. Hän kertoi avoimesti haaveilevansa esimerkiksi lesbokseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.