Katy Perry paljasti hoikkuutensa salaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän hetken suosituimmista poptähdistä, Katy Perry, on koristanut viihdelehtien otsikoita ahkerasti jo parin vuoden ajan. Uransa alkuvaiheessa hän kilpailu Lady Gagan kanssa paljastavammista esiintymisasuista, mutta sittemmin Perry on hieman rauhoittunut.

Edelleen Katy Perry on kuitenkin upeassa kunnossa, ja hänet onkin nähty lukuisten lehtien kansikuvissa ja sisäsivuilla esittelemässä vartaloaan. Nyt Katy on paljastanut mikä on hänen hoikan vartalonsa salaisuus. Kyse ei ole mistään kovin erikoisesta seikasta, vaan tuikitavallisista luonnon antimista.

– Rakastan sieniä. Voisin syödä niitä tonneittain. Rakastan myös tryffeleitä, mutta saan niitä todella harvoin. Sienet ovat kuitenkin yleensäottaen hyvin terveellisiä. En voi saada niistä tarpeekseni, Katy Perry kertoi GQ-lehden mukaan.

Samalla Katy kertoi ettei voi syödä lainkaan kiinalaista ruokaa tai pizzaa, koska ne lihottavat aivan liikaa.