Hullunkurisimmat löytötavarat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Löytötavaratoimistoista löytyy tavaroita joka lähtöön, sillä perinteisten kännyköiden, lompakoiden ja avainnippujen lisäksi ihmiset kadottavat mitä ihmeellisempiä esineitä. Maailmalla uutisoidaan usein esimerkiksi suurista rahasummista, jotka ovat jääneet esimerkiksi taksiin tai bussiin.

Nyt verkkosivusto Oddee on listannut kymmenen oudointa esinettä, jotka ovat päätyneet löytötavaratoimistojen hyllyille. Listan ykkösenä komeilevat laukussa olleet kaksi ihmisen pääkalloa, jotka löydettiin vuonna 2005 Lontoossa. Myöhemmin selvisi, että pääkallot kuuluivat professorille, joka oli käyttänyt niitä opetustarkoituksiin.

Kakkosena listalla on miehen tuhkat sisältänyt uurna, joka löydettiin Heathrow’n lentokentältä Lontoosta. Sen oli hukannut 80-vuotias vainajan veli, joka oli ollut matkalla hautajaisiin Saksaan. Kolmanneksi ihmeellisin löydös on sivuston mukaan ollut kaksi rintoihin tarkoitettua silikoni-implanttia, jotka hukattiin Lontoon metroon. Viiden joukkoon mahtuvat myös samurai-miekka ja hääpuku. Kymmenen listalla ovat lisäksi sydän, jonka epäillään kuuluneen ihmiselle, 2,5 miljoonan arvoinen sello, täytetty pallokala ja rabbin asu.