Fergie ”heitti lipat” kesken keikan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Black Eyed Peas -yhtyeen keulahahmo Stacy ”Fergie” Ferguson on kompuroinut yhtyeensä konsertissa sillä seurauksella, että hän kaatui kesken esityksen rähmälleen maahan. Suosikkiyhtye oli esiintymässä Kansas Cityssä Yhdysvalloissa, kun hän menetti tasapainonsa.

Bändi oli juuri esittämässä vauhdikasta Let’s Get It Started -kappalettaan, jonka vauhti taisi olla Fergielle hieman liikaa. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Las Vegas -tähti Josh Duhamelin kanssa naimisissa oleva poptähti yllätti taannoin myös Grammy-gaalassa pukeutumalla perinteisen iltapuvun sijaan siniseen cocktail-asuun, jonka antava rintamus nosti rintavarustuksen pääosaan asukokonaisuudessa. Joulukuussa Fergien asu petti Rob Marshallin ohjaaman musiikkielokuvan kuvauksissa. Laulaja paljasteli intiimejä ruumiinosiaan oikein urakalla leffan kuvauspaikalla, sillä hän ei saanut pientä korsettiaan pysymään yllään tanssikohtauksissa.