Tuntipalkka kohdallaan – yksi sana toi hiphop-tähdelle 58.000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikot laajalla Euroopan kiertueella keikkaillut hiphop-tähti 50 Cent osaa vuolla rahaa monin tavoin. Keikkojen, vaatemerkin ja muiden bisnesten lisäksi hän on nyt ansainnut sievoisen summan muutamassa sekunnissa.

Hiphop-artisti oli palkattu vierailemaan torstaina brittiläisen klubin avajaistapahtumassa, ja vierailusta hänelle maksettiin peräti 58.000 euroa. Fifty saapui Liverpoolissa sijaitsevalle Bamboo-klubille, ja palkkansa hän sai lisäksi seurueineen nauttia vapaasti talon antimista, kuten shampanjasta ja hänelle hoidetuista naisseuralaisista.

Varsinainen ”työkeikka” kesti vain muutaman sekunnin, sillä 50 Cent nousi lavalle ja sanoi yleisölle vain ”Hey!” ja palasi takaisin seurueensa pariin, Daily Mirror kertoi. Yleisö odotti tähden esiintyvän, mutta keikkaa ei lopulta kuulunutkaan. Paikalle clubin avajaisiin ja clubin ulkopuolelle oli kerääntynyt sadoittain innokkaita faneja, jotka toivoivat näkevänsä edes vilauksen suositusta artistista.