Paparazzit tappelivat poptähden kuvista – yksi sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paparazzikuvaajat joutuvat tämän tästä sanaharkkoihin ja jopa käsirysyihin seuraamiensa julkkistähtien kanssa. Usein tällaisia kahakoita selvittämään on tarvittu myös poliisin apua.

Tällä kertaa riitapukareina on kuitenkin ollut kaksi paparazzia, jotka ottivat rajusti yhteen Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä. Rytäkän jälkeen toinen kuvaajista joutui sairaalahoitoon ja toinen päätyi putkaan ja joutuu myöhemmin vastaamaan syytteisiin oikeudessa.

42-vuotias Stefan Saad pidätettiin epäiltynä pahoinpitelystä, joka sai alkunsa kun kaksi paparazzia oli tähtäilemässä samaan aikaan kuvia poptähti Pixie Lottista, joka oli lentokentällä. Kentän tiedottaja Belinda Nettles vahvisti tiedot Access Hollywoodille. Pidätetty kuvaaja päästettiin odottamaan oikeudenkäyntiä vapaalla 50.000 dollarin takuita vastaan.