Silikonirinnoista terroristien seuraava ase lentoliikenteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentoliikenteessä on havaittu vuoden 2001 WTC-iskujen jälkeen monenlaisia uhkia, joita aiemmin ei voitu edes kuvitella. Kenkäpommimiesten ja heidän kollegojensa takia lentokoneeseen pääsy on nykyisin tuskallisempaa kuin koskaan. Lisää uhkia on kuitenkin tulossa.

Ilmailuliikenteen asiantuntijoiden mukaan mikään nykyisistäkään turvajärjestelmistä ei kykene aukottomasti estämää räjähteiden kuljettamista lentokoneisiin. Terroristit keksivät koko ajan uusia keinoja ja inhimillisiä tekijöitä eivät nakuskannerit paljasta. Nyt brittilehti The Sun on kertonut, että seuraava ase voisi mahdollisesti olla naisten silikonirinnat. Turvallisuusviranomaiset ovat saaneet vihiä tällaisesta sen jälkeen, kun nigerialaismiehen terrori-isku estettiin viime joulukuussa.

Lehden haastattelemien MI5-turvallisuusviranomaisten mukaan naispuolinen itsemurhapommittaja voi kätkeä tarpeellisen määrän nestemäistä räjähdysainetta rinnoissaan olevien silikoni-implanttien sisään. Tällaista salakuljetustapaa voi olla mahdotonta havaita ainakaan nykyisillä välineillä. Kohtalokkaaseen räjähdykseen riittää jo parin desilitran määrä. Tietojen mukaan terrorismiin yhdistetyissä maissa toimivia lääkäreitä on harjoitellut tämänkaltaista toimintaa. Lisäksi räjähde voidaan piilottaa esimerkiksi miesten pakaroihin.