Twilight-elokuvien nuori tähti on lasten suosikki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosikiksi nousseet Twilight-elokuvat ovat mitä ilmeisimmin myös lasten suosikkeja, sillä elokuvan miestähti Taylor Lautner pokkasi eilen kaksi pystiä 23. Nickelodeon Kids’ Choice Awards -palkintogaalassa.

Jacob Blackin roolia elokuvissa näyttelevä Lautner palkittiin parhaana näyttelijänä ja parhaan valkokangasparin toisena osapuolena. Siten myös vastanäyttelijä Kristen Stewart sai osuutensa parhaan valkokangasparin palkinnosta. Kiitospuheessaan Taylor Lautner kertoi aina toivoneensa voittavansa gaalassa jaettavan oranssin palkinnon.

Muita palkittuja olivat muiden muassa Miley Cyrus ja Katy Perry. Parhaana animaatioelokuvana palkittiin Up – kohti korkeuksia. Paras realityohjelma oli American Idol, paras miespuolinen televisiotähti Dylan Sprouse ja paras naispuolinen televisiotähti Selena Gomez.