Candice Swanepoel huumaavan seksikkäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpaan kärkikastiin kovaa vauhtia kipuava Candice Swanepoel alkaa hiljalleen olla jokaviikkoista täytettä viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen kaunotar on komeillut jo lukuisten lehtien mallikuvissa näyttävissä alusvaatteissa ja bikineissä. Tällä hetkellä voidaan jo hyvällä syyllä sanoa, että hän on tullut huippumallien joukkoon pysyvästi.

Kuvankaunis Swanepoel kiinnitettiin taannoin myös Victoria’s Secret -malliston kasvoksi. Vaalea kaunotar on viime aikoina poseerannut ahkerasti Victoria’s Secret -malliston bikinikuvissa entistäkin timmimmässä kunnossa. Näistä kuvista on nyt saatu näytteitä esimerkiksi The Sun -lehden sivuilla, jossa Candice nähdään huumaavan seksikkäissä bikinikuvissa. Katso kuvat tästä.

21-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo muun muassa Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.