Netin haetuimmat julkkistähdet listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes jokainen hakukone julkistaa vuosittain haetuimpien julkkistähtien listan, mutta tällä kertaa samanlaisen listan on julkaissut brittiläinen operaattoriyhtiö Orange. Samalla julkkislistan ykköseksi nousi ainakin mobiilihakujen perusteella uusi tähti.

Operaattorin asiakkaiden suosituin hakukohde oli poptähti Cheryl Cole, joka on ollut viime aikoina otsikoissa soolouransa ja X Factor -pestinsä lisäksi myös aviomiehensä seksiskandaalin merkeissä. Suosiota lienee nostanut myös taannoinen äänestys, jossa hänet valittiin brittimiesten toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Cheryliä haettiin yli 40 prosenttia enemmän kuin listan seuraavia tähtiä.

Toiseksi haetuin julkkis oli 17-vuotias teinitähti Miley Cyrus ja kolmanneksi haetuin Twilight-elokuvien miespääosassa nähtävä Robert Pattinson. Viiden haetuimman joukkoon mahtuivat myös Emma Watson ja Amanda Holden. Kymmenen joukossa olivat myös Vanessa Hudgens, Taylor Lautner, Danielle Lloyd, Billie Piper ja Lindsay Lohan. Samalla selvisi, että Cheryl Cole oli suosituin myös nettimusiikissa, sillä hänen tuotoksensa olivat Orange Music Storen ostetuimpien listan ykkösenä. Toisena oli Lady Gaga ja kolmantena The Black Eyed Peas.