Joan Osborne ensimmäistä kertaa konsertoimaan Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu naisartisti Joan Osbourne saapuu konsertoimaan Suomeen 15. toukokuuta. Tuolloin legenda nousee lavalle Tampereella Tampere-talon suuressa salissa. Kyseessä on Joanin kautta aikojen ensimmäinen vierailu Suomeen.

Joanin vierailu Suomeen päättää mittavan kiertueen, jonka tiimoilta supertähti piipahti myös muutaman viikon pituisella kiertueella Australiassa. Kiertue on pitänyt sisällään muiden muassa New Yorkin Symphony Hallissa tehdyn John Lennon-tribuuttikonsertin sekä ylistävät arvostelut saaneet Las Vegasin Beatles-showt.

Osbornen maailmanlaajuinen suosio sai alkunsa vuonna 1995 julkaistulla hittikappaleella One Of Us -hitillä. Single julkaistiin albumIlla Relish joka juhli myös suomen virallisella listalla yhteensä 16 viikkoa. Artistin muita tunnettuja listahittejä ovat esimerkiksi St. Teresa, Right Hand Man ja tuorein hitti Hallelujah In The City. Joan Osbornen musiikki soi edelleen tiuhaan radioissa niin suomessa kuin muuallakin maailmassa.