Valtava kärsä säikäytti Katy Perryn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry oli viime viikolla varsin ehtiväinen, sillä hänet nähtiin muutaman päivän sisällä useissa julkkisjuhlissa. Nickelodeon-lastenkanavan juhlissa hänen päälleen kaadettiin vihreää limaa, mutta neitokainen toipui siitä nopeasti ja ajoi lavalla takaa teinitähti Justin Bieberiä, jolle hän moiskautti myös suudelman.

Katy Perry ehti vierailla myös julkkisbloggaaja Perez Hiltonin syntymäpäivillä, jotka olivatkin keskimääräistä hulppeammat kemut. Julkkisvieraiden lisäksi paikalle oli tuotu myös muiden muassa valtava elefantti, johon myös Perry pääsi tutustumaan lähemmin laulamalla sen selästä Perezille onnittelulaulun. Eläin onnistui kuitenkin säikäyttämään Katyn perin pohjin ehtiväisellä kärsällään. Katso kuvat tästä.

32-vuotta täyttänyt Perez Hilton oli kutsunut paikalle suuren joukon tuttuja nimiä. Synttäreitä juhlimassa nähtiin Perryn lisäksi muiden muassa Lindsay Lohan, LIza Minelli ja teinipoppari Justin Bieber. Viime päivinä Katy ja hänen poikaystävänsä Russell Brandt ovat olleet erohuhujen kohteena.