Katy Perryn rinnat pääosassa lastenjuhlassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viimeisen parin päivän aikana runsaasti otsikoissa ympäri maailmaa, kun hänen viikonloppunsa sujui keskimääräistä vauhdikkaammissa merkeissä. Nickelodeon-lastengaalassa hänet sotkettiin vihreällä limalla ja sen jälkeen Katy suuntasi juhlimaan ystävänsä, julkkisbloggaaja Perez Hiltonin syntymäpäiviä.

Synttäreillä Katy Perry lauloi Perezille serenadin elefantin selästä käsin. Hän saapui synttärijuhliin varsin näyttävässä ja paljastavassa asussa, joka oli kaikkea muuta kuin perinteinen juhlapuku. Uimapuvun ja korsetin välimaastoon sijoittuva asu nosti esiin laulajatähden rintavarustuksen punaisella matolla päivystäneiden kuvaajien iloksi. Katso kuvat tästä. Sama tilanne oli vieläkin paljastavammin myös Nickelodeon-tapahtumassa, ja asua onkin kritisoitu aivan liian paljastavaksi lastenjuhliin. Katso kuvat tästä.

Musiikkirintamalla Katy Perry ei ole ollut viime aikoina kovin aktiivinen, mutta lähiaikoina lienee odotettavissa uutta materiaalia. Taannoin hän työsti tosin yhdessä hiphop-tähti Timbalandin kanssa hittisinglen If We Ever Meet Again, joka nousi nopeasti esimerkiksi radiolistojen soitetuimpien joukkoon.