Ricky Martin tuli viimein kaapista: ”Olen onnekas homoseksuaali!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosituhannen vaihteen molemmin puolin maailman suosituimpiin latinotähtiin lukeutunut Ricky Martin on ollut koko uransa ajan sitkeiden huhujen kohteena hänen seksuaalisuutensa johdosta. Nyt hän on viimein astunut kaapista ja vahvistanut olevansa homoseksuaali.

Supertähti julkaisi tänään blogissaan pitkähkön kirjoituksen sekä espanjaksi että englanniksi. Kirjoituksessaan latinolaulaja vahvistaa kahdella kielellä olevansa homoseksuaali. Espanjankielisessä versiossa hän on kaiken lisäksi kirjoittanut kyseisen kohdan isoilla kirjaimilla. Englanninkielisessä versiossa asia on ilmaistu hieman hillitymmin.

– Olen ylpeä voidessani sanoa, että olen onnekas homoseksuaali mies. Olen siunattu saadessani olla kuka olen, Ricky Martin kirjoitti viestinsä lopuksi.

Kirjoituksessaan Ricky Martin paljasti myös aloittavansa muistelmien kirjoittamisen. Niistä voikin tulla suomalaisittain varsin mielenkiintoiset, sillä hänen kansainvälinen läpimurtonsa sai aikoinaan alkunsa juuri Suomesta. Laulaja totesi muistelmien tuoneen hänet elämänsä käännekohtaan ja siksi hän halusi päästä irti myös seksuaalisuutensa painolastista lopettamalla salailun tähän.