Sandra Bullock edelleen kateissa – olinpaikka tuntematon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin parhaan naispääosan Oscar-palkinnon Elämä pelissä -roolityöstään saanut Sandra Bullock on edelleen teillä tietymättömillä, vaikka hänen pitäisi sopimuksenssa mukaan kiertää parhaillaan maailmaa markkinoimassa elokuvaansa.

Toissa viikolla elokuvan ensi-ilta Lontoossa jouduttiin perumaan kokonaan päätähden ilmoitettua, ettei hän pääse lainkaan paikalle henkilökohtaisista syistä. Tämä syy oli hänen aviomiehensä jääminen kiinni pettämisestä useiden naisten kanssa. Nyt Sandra Bullock on jättäytynyt pois jo kolmannesta markkinointitapahtumasta lyhyen ajan sisällä.

Hänen olisi pitänyt olla mukana viikonloppuna Los Angelesissa järjestetyssä Nickelodeon Kids Choice Awards -tapahtumassa, jossa palkittiin lasten suosikkitähtiä. Näyttelijää ei kuitenkaan paikalla nähty, eikä hän Access Hollywoodin tietojen mukaan myöskään ilmoittanut etukäteen perumisestaan. Julkaisun mukaan tähden olinpaikka on tällä hetkellä tuntematon. Elokuvan tuotantoyhtiö on luonnollisesti raivoissaan, koska leffan päätähti ei kykene markkinoimaan elokuvaa sopimuksensa mukaisesti.

Lehtitietojen mukaan Sandra on muuttanut pois pariskunnan asunnosta ja käynyt tapaamassa avioeroasianajajia. Pariskunnalla kerrotaan olevan avioehto, joten suurta riitaa omaisuudesta ei pitäisi tulla. Bullockin omaisuudeksi arvioidaan noin 50 miljoonaa dollaria ja hänen aviomiehensä Jesse Jamesin noin 30 miljoonaa dollaria.