Seksikkäin poppari pakeni maasta – mediajahti käynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Cheryl Cole on ollut otsikoissa jo viikkokausia hänen aviomiehensä Ashley Colen seksiskandaalin takia. Unelmaliitoksi uskottu suhde hajosi kertaheitolla, kun Ashley jäi kiinni vaimonsa pettämisestä useiden naisten kanssa.

Sittemmin 26-vuotias Cheryl Cole on nähty muutaman kerran julkisuudessa, mutta nyt hänen kerrotaan poistuneen jälleen Britanniasta ulkomaille. Popkaunottaren olinpaikka on tällä hetkellä tuntematon, vaikka lukuisat lehdet pyrkivät paikallistamaan suosikkitähden keinolla millä hyvänsä.

Viime viikolla Cheryl käväisi Ranskassa, jossa hänestä tehtiin viimeinen havainto. Lehdet uskovat popparin nousseen huvijahtiin, mutta sen jälkeen hänen liikkeistään ei ole tietoa. Parhaillaan mediaa pakoilee ansiokkaasti samoista syistä myös Sandra Bullock, joka on jättänyt väliin jo kolme merkittävää työtehtävää piilottelun takia. Taannoin golf-tähti Tiger Woods onnistui piilottelemaan medialta yli kaksi kuukautta seksiskandaalinsa paljastuttua.

Eilen brittiläinen operaattori Orange julkaisi sen palvelujen kautta haetuimmat julkkistähdet. Cheryl Cole oli listan kiistaton ykkönen 40 prosentin erolla seuraavina tulleisiin Miley Cyrusiin ja Robert Pattinsoniin.