Tältä huippumallit näyttivät uransa huipulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien maailma muuttuu koko ajan ja samalla myös sen kuumimpien tähtien joukossa vaihtuvuus on suurta. Vuosittain tähän joukkoon nousee vain muutamia uusia nimiä, ja samalla vanhemmasta päästä hiipuu vähintään saman verran tähtiä pois.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto on koonnut listan takavuosien merkittävimmistä huippumalleista ja hankkinut heistä vertailun vuoksi silloin ja nyt -tyyliset valokuvat. Näin voidaan katsastaa miten parikymmentä oman aikansa huippumallia ovat muuttuneet vuosien varrella. Katso lista kuvineen tästä.

Mukana ovat muiden muassa Jerry Hall, Iman, Cindy Crawford, Kathy Ireland, Stephanie Seymour, Elle MacPherson, Claudia Schiffer, Eva Herzigova, Helena Christensen, Linda Evangelista, Tyra Banks, Christy Turlington, Janice Dickinson ja Kate Moss, joka tekee edelleen aktiivista malliuraa.