Twilight-tähtien hotelli kuin linnoitus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosikkielokuviksi nousseiden Twilight-elokuvien seuraavia osia kuvataan parhaillaan, ja fanit ovat hyvin tietoisia missä tähdet asuvat kuvausten aikana. Tästä syystä leffan työryhmän asuttamasta hotellista on täytynyt tehdä varsinainen linnoitus.

Yli-innokkaat Twilight-fanit yrittävät päästä sisään hotelliin keinolla millä hyvänsä nähdäkseen Robert Pattinsonin tai Kristen Stewartin. Sama meno jatkuu myös kuvauspaikan liepeillä, mutta erityisesti hotellin ulkopuolella on alituisesti todellinen kaaos fanien yrittäessä nähdä vilauksenkin suosikeistaan.

– Siellä kuvauspaikan ympärillä on aina faneja, jotka yrittävät päästä alueelle. Hotellimme itsessään on varsinainen linnoitus. Fanit ja paparazzit ympäröivät sitä joka päivä ympäri vuorokauden. Stewartin roolihahmon isää näyttelevä Billy Burke kertoi OK!-lehdelle.

– Ensimmäisen elokuvan kuvausten aikana siellä oli koko ajan ihmisiä, mutta silloin meno oli vielä paljon rauhallisempaa. Toisen ja kolmannen elokuvan kohdalla turvatoimien piti olla paljon tiukemmat. Minulle nimikirjoitusten jakaminen ja kuvien ottaminen käy, mutta Robertin ja Kristenin pitää tulla toimeen aivan erilaisten tilanteen kanssa.