Uusi tieto: Michael Jackson ei kuollutkaan kotonaan – saatiin vielä elvytettyä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson palasi isänsä mukaan elävien kirjoihin vielä kohtalokkaaksi osoittautuneen sydänkohtauksensa jälkeen. Poptähden isä uskoo, että hänen poikansa henki olisi voitu vielä pelastaa.

Viikonloppuna Joe Jacksonin julkisuuteen tuomien tietojen mukaan tapauksen oikeudenkäynnin asiakirjoista käy selville, että Michael Jackson saatiin sittenkin elvytettyä, sillä hänellä havaittiin pulssi ja sydäntoimintoja vielä kello 13.21. Samalla hänen kerrotaan alkaneen myös hengittää uudelleen. Sydänkohtaus oli alkanut noin tuntia tätä aiemmin.

Isän mukaan näiden tietojen perusteella laulajan henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray tulee tuomita vankeuteen, koska hänellä olisi ollut halutessaan mahdollisuus pelastaa supertähden henki. Jo aiemmin on vahvistunut, että Murray antoi Jacksonille kuolettavan annoksen Propofilia, jonka käyttö on kielletty sairaaloiden ulkopuolella. Lääkäri tulee vastaamaan oikeudessa syytteisiin kuolemantuottamuksesta.