Jenni Vartiaisen tauko päättyi – tulossa pitkä kiertue

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkään uutta albumiaan työstänyt laulaja Jenni Vartiainen julkaisee odotetun toisen soololevynsä. Fanien pitkä odotus päättyy, kun Seili-nimeä kantava kakkosalbumi ilmestyy huomenna keskiviikkona.

Levyn esimmäisenä singlenä julkaistu En haluu kuolla tänä yönä on jo tehnyt historiaa, sillä kappale nousi julkaisuviikollaan Music Control -radiolistan sijalle seitsemän. Kyseinen sijoitus on tähän mennessä korkein ensimmäisen viikon sijoitus. Kakkosviikolla singlen sijoitus oli kolmas ja kolmannesta viikosta lähtien se on pitänyt ykköspaikkaa. Vartiaisen debyyttilevyn megahitti Ihmisten edessä tekee niin ikään historiaa, sillä kappaleella on tällä hetkellä takanaan yhteensä 132 listaviikkoa Music Control-radiolistalla.

Uuden Seili-levynsä myötä Jenni Vartiainen aloittaa myös pitkän kiertueen. Elokuulle kestävä kiertue starttaa huhtikuun ensimmäinen päivä Turusta.

Jenni Vartiainen nähdään keikoilla seuraavasti:

To 1.4. Turku, KoomaPe 2.4. Vantaa, TulisuudelmaLa 3.4. Harjavalta, Hotelli Marilyn / Night FactorySu 4.4. Rukatunturi, Ravintola PistePe 9.4. Lahti, Sibeliustalo, Finlandia-klubi / + Tyyne RaunioLa 10.4. Helsinki, Virgin Oil coTo 15.4. Pori, Bar KinoPe 16.4. Jämsä, Himos Areena / + Tyyne RaunioLa 17.4. Oulu, Night Club TähtiPe 23.4. Helsinki, DTMLa 24.4. Alavus, Hotelli PuustelliPe 30.4. Tampere, Sokos Hotel Ilves / + Tyyne RaunioLa 1.5. Lapua, Bar OscarTo 6.5. Turku, MS IsabellaPe 7.5. Turku, MS IsabellaTo 27.5.Helsinki, TavastiaPe 28.5. Kotka, AmarilloLa 29.5. Suonenjoki, IisrokkiPe 4.6. Rauma, Bar HoviLa 5.6. Nivala, PuustelliPe 11.6. Lappeenranta, Hyväri RockLa 12.6. Ikaalinen, Ikaalisten KylpyläPe 25.6. Jämsä, Himos FestivalTo 1.7. Savonlinna, Happytime BaariPe 2.7. Riihimäki, Riihimäki RockTo 8.7. Seinäjoki, Tangovapaa vyöhykeTo 15.7. Tampere, TammerfestPe 16.7. Oulu, RotuaariLa 17.7. Rovaniemi, SimerockSu 18.7. Joensuu, IlosaarirockPe 23.7. Karkkila, Sunset Beach PartyLa 24.7. Hämeenlinna, Wanaja FestivalPe 30.7. Naantali, Naantalin KaivohuoneLa 31.7. Oulu, QstockPe 6.8. Kokkola, Kokkola Rockfestival