Katy Perryn peppua ”säädettiin” lastenjuhlassa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka poptähti Katy Perry aiheutti pahennusta esiinnyttyään Nickelodeon-lastenkanavan palkintogaalassa erittäin paljastavassa ja seksikkäässä asussa. Monien vanhempien mielestä moinen asu ei sopinut lainkaan lastentapahtuman esiintymislavalle.

Nyt tapahtuman kulissien takaa on päätynyt julkisuuteen myös muita kuin keikkakuvia. Näissä otoksissa nähdään kuinka tähden henkilökuntaan kuulunut mieshenkilö toteuttaa mahdollisesti omaa unelma-ammattiaan säätämällä laulajatähden takapuolta tai luultavasti tarkemmin sanoen alushousuja tai mekkoa. Katso kuvat tästä.

Saman lastentapahtuman yhteydessä Katy Perry sai niskaansa suuren määrän vihreää limaa, mistä onkin jo kerrottu viihdelehdissä useaan otteeseen. Nyt tilanteesta on julkaistu varsin näyttävä video, josta selviää millaisella voimalla laulaja sai limat kasvoilleen. Katso video tästä.