Laulajatähti on liian kiireinen – ei ehdi avioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmona tunnettu Nicole Scherzinger ei ole vielä valmis astumaan avioon. Formulakuski Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva 31-vuotias laulaja kertoo olevansa niin kiireinen työelämässään, ettei yksinkertaisesti ehdi mennä naimisiin.

– Haluan olla varma, että kaikelle on oikea aikansa – ja nyt olen oikeasti naimisissa työni kanssa. Se vie kaiken aikani, Nicole on kertonut E! Online -julkaisulle.

Nicolen ja Hamiltonin uutisoitiin eronneen viime vuoden loppupuolella, sillä 25-vuotiaan F1-kuskin ei huhuttu olevan vielä valmis perustamaan perhettä. Sittemmin pari on kuitenkin saanut erimielisyytensä sovittua.

Nicole Scherzingerin luotsaama Pussycat Dolls -popryhmä on ollut jo pitkään kriisissä, kun muiden jäsenten mielestä Nicole on ottanut itselleen tanssiryhmässä liian suuren roolin. Pussycat Dolls onkin kärsinyt vakavasta jäsenkadosta, sillä jo useat jäsenet ovat jättäneen tanssiryhmän. Soolouraakin kokeillut Nicole osallistuu parhaillaan Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaan, josssa hänen odotetaan vahvan tanssitaustansa ansiosta menestyvän hyvin.