Playboy-prinsessat esittelivät uhkeat muotonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisinä tyttöystävinä tunnetuksi tulleet Holly Madison ja Kendra Wilkinson poseerasivat viikonloppuna Las Vegasissa Wet Republic -allasalueella järjestetyissä jättimäisissä allasjuhlissa.

Aikaisempaa hieman muodokkaammat neitokaiset poseerasivat yhdessä innokkaasti kuvaajille. Holly oli edelleen varsin näyttävässä kunnossa, mutta Kendra oli hankkinut hieman enemmän lisäkiloja taannoisen raskautensa aikana. Katso kuvat tästä.

Kendra Wilkinson tuli amerikkalaisille tutuksi erityisesti The Girls Next Door -nimisestä realitysarjasta, jossa seurattiin Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmen tyttöystävän elämää. Nykyisin povipommi on naimisissa Hank Baskettin kanssa ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi.

30-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.