Povipommin pelätään sekoavan – mies patistaa terapiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Katie Price on elänyt viime vuosina varsin tapahtumarikasta elämää. Omaa realitysarjaa jo vuosia kuvannut Price on vuoden sisään ehtinyt erota ja mennä uusiin naimisiin. Kolmen lapsen äiti solmi helmikuussa avioliiton vain lyhyen seurustelun jälkeen vapaapainija Alex Reidin kanssa. Las Vegasissa suoritetun pikavihkimisen lainvoimaisuus on kuitenkin edelleen kyseenalainen.

Vuoden huonoimmaksi äidiksikin taannoin valitun povipommin suosio on vajonnut holtittoman käyttäytymisen myötä pohjamutiin hänen kotimaassaan Britanniassa. Nyt realitytähden lähipiirissä pelätään tämän sekoavan. Elämässään tapahtuneista mullistuksista sekaisin oleva Price lipsautti taannoin suorassa televisiohaastattelussa vahingossa ex-miehensä Peter Andren nimen nykyisestä Alex-miehestään puhuessaan. Povipommin nykyinen mies Alex Reid onkin nyt huolissaan Pricen menettävän otteensa elämään.

– Hän rukoili Katea menemään hypnoterapiaan. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän sanoo Alexin sijasta Pete. Alex on anellut häntä menemään terapiaan, jotta hän saisi Peten pois päästään, brittiläisen Heat-lehden lähde paljastaa.

Riitaisan avioeron entisestä miehestään ja kahden lapsensa isästä Peter Andresta läpikäynyt Katie Price on julkisuudessa useasti haukkunut ex-miestään. Povipommin ystäväpiiristä kerrotaan hänen jatkavan edelleen Andren kiusaamista jakelemalla nyt tämän puhelinnumeroa tuntemattomille ihmisille. Pricen ystäväpiiri on lisäksi kertonut julkisuudenkipeän povipommin olevan myös ammatillisesti pulassa, sillä silikonirinnoillaan aikaisemmin pärjännyt tähti ei enää monenkaan mielestä ole seksikäs.