The Ark julkaise uuden albumin In Full Regalia

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Ark julkaisee kolmen vuoden tauon jälkeen uuden albumin. The Arkin viides studioalbumi In Full Regalia julkaistaan maanantaina 26. huhtikuuta sekä Suomessa että bändin kotimaassa Ruotsissa. Ensimmäinen single tulevalta albumilta on tarttuvan tunnistettava Ark-iloittelu Superstar.

Ruotsalainen The Ark on rakentanut vuosien varrella vankan fanikunnan Suomeen keikkailemalla ja vierailemalla täällä tiuhaan. Vuonna 1991 perustetun yhtyeen musiikissa yhdistyvät glamrock ja pop. The Arkin suurimpia hittejä ovat muiden muassa It Takes a Fool to Remain Sane, Father of a Son, One of Us Is Gonna Die Young ja Virgin Like You.

Hienot kappaleet ja vahvat albumit ovat yksi syy The Arkin menestymineen – toinen syy on valovoimainen ja riikinkukkomaisen korea keulakuva Ola Salo. Salo on vuosien varrella leikitellyt sukupuolirooleilla niin sanoituksissaan kuin esiintymisasuvalinnoissaan, joihin ovat kuuluneet esimerkiksi pvc-minisortsit ja enkelinsiivet.

Vuonna 2007 The Ark teki loikkauksen rockpiireistä suuremman yleisön tietoisuuteen osallistumalla Melodifestivaliin eli Ruotsin euroviisukarsintaan. Bändi voitti ja pääsi edustamaan maataan Suomeen Eurovision laulukilpailun finaaliin kappaleellaan The Worrying Kind. Suomalaisten rakastaman The Arkin energiset festarikeikat ovat legendaarisia. Tulevana kesänä The Ark esiintyy Suomessa Turun Ruisrockissa 11. heinäkuuta ja Vantaan Ankkarockissa 14. elokuuta.