Battlefield 1943 -peliä myyty verkossa jo miljoona

Viihdeuutiset · Stara.fi

DICE ja EA ovat ilmoittaneet Battlefield 1943 -pelinsä myyneen jo huimat miljoona kappaletta Xbox LIVE Arcade -palvelussa Xbox 360 -konsolille. Battlefield 1943 on paljon kiitosta kerännyt First-Person Shooter -sotapeli, joka vie pelaajan Toisen maailmansodan kiemuroihin.

Peli mahdollistaa 24 samanaikaisen pelaajan moninpelin ja se tarjoaa temmellyskentäksi neljä klassissa Toisen maailmansodan karttaa: Wake Island, Salomonsaaret, Iwo Jima ja Korallimeri. Näiden karttojen lähteenä oli moninkerroin palkittu Battlefield 1942 -peli ja ne on sen jälkeen uudelleen suunniteltu ja muokattu käyttäen DICE:n uutta Frostbite -moottoria.

Ainoastaan ladattavana moninpelinä markkinoille tuotu Battlefield 1943 julkaistiin heinäkuussa 2009 ja se on ehtinyt keräämään jo 4 palkintoa. Battlefield 1943 on saatavilla ladattavana pelinä Xbox LIVE Arcade -palvelusta. Peli tulee pian saataville myös PC:llä.