BB-tähti seksistä toimittajan kanssa: ”Lööpin toivossa?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta taannoin tunnetuksi tullut Niko Saarinen, eli BB-Niko, on kirjoittanut jälleen kuulumisiaan Staran blogiinsa. Tällä kertaa hän kertoo kuinka häntä verrattiin samasta ohjelmasta tunnetuksi tulleeseen Ragnariin. Lisäksi Niko paljastaa harrastaneensa seksiä erään toimittajan kanssa.

– Toimittajille on ihana puhua, koska ne ei koskaan kauhistu mistään ja ei ne koita keskeyttää sua. Korkeintaan ne koittaa lypsää susta enemmän ja enemmän & kun ne saa sen mitä ne haluaa. Ne haluaa lypsää sua kohta uudestaan, BB-Niko kirjoittaa Staran blogissaan.

– Suomessa on muutama toimittaja jotka sais lypsää mua ihan tosi elämässäkin, silleen makuuhuoneessa ja onhan yks päässytkin sinne, kerran. Mä en tiedä annoinko mä lööpin toivossa vai sen vuoksi että niitä lööppejä ei tulisi? Nimimerkillä “Sairastunut julkisuudesta”, haha.

Samalla Niko naureskelee perättömille väitteille, joiden mukaan hän olisi kertonut harkitsevansa sukupuolenvaihtoleikkausta. Todellisuudessa kyse oli kuitenkin ollut Nikon ja toisen henkilön vitsailusta. Nikon blogia voi seurata osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen.