Google Street View tallensi maailman suurimmat pihdit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on helmikuusta saakka ihmetelty kuvia, joita maailman suurin hakukoneyhtiö Google on tallentanut Suomesta viime kesänä. Yhtiö avasi nimittäin Google Street View -palvelunsa Suomen osion helmikuun puolivälissä.

Erikoisia kuvia on Suomen lisäksi tallennettu luonnollisesti myös muualla maailmassa. Viihdelehdissä näitä otoksia onkin esitelty jo useita kertoja, mutta silloin tällöin verkosta löytyy lisää hauskoja kuvia.

Tällä kertaa West Bromwichissä Britanniassa tallennetussa kuvassa nähdään ehdottomasti maailman suurimmiksi luokiteltavat pihdit, jotka näkyivät ”lentämässä taivaalla” talojen yllä. Muissa tuoreissa kuvissa nähdään muiden muassa linja-auton ratissa nukkuva bussikuski, yksikseen brittikylän keskustassa autotiellä tallusteleva hevonen ja liikenneonnettomuuspaikka maantiellä.