Madonnan 13-vuotias tytär pukeutuu liian seksikkäästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme joulukuussa kuinka Madonnan 13-vuotias Lourdes-tytär pukeutui toimituksen mielestä aivan liian seksikkäisiin vaatteisiin, kun äiti ja tytär osallistuivat Nine-musikaalielokuvan ensi-iltaan New Yorkissa. Tuolloin Lourdesilla oli yllään verkkosukkahousut ja minihame. Katso kuvat tästä.

Nyt myös supertähti-äiti on viimein ilmoittanut olevansa samaa mieltä asiasta. Laulajatähti toivoo, että jatkossa hänen teinityttärensä pukeutuisi aikaisempaa peittävämpiin asuihin eikä seuraisi äitiään rohkeiden asujen osalta. Tytär on kuitenkin pian julkaisemassa oman Material Girl -nimisen vaatemallistonsa, johon äidillä ei ole ollut juuri sananvaltaa.

– Jos jotain toivoisin, niin haluaisin hänen pukeutuvan konservatiivisemmin. Sen voisi katsoa olevan hänen DNA:ssaan, mutta en kuitenkaan voi kertoa hänelle kuinka tulisi pukeutua. Hän on mukana malliston kuvauksissa ja kertoo näkemyksiään tunnetuille muotisuunnittelijoille. Häntä kuuntelevat esimerkiksi Marc Jacobs ja Stella McCartney, Madonna kertoi The Sun -lehden mukaan.

Viime aikoina teinipoppareista myös varsinkin Miley Cyrus on joutunut toistuvan kritiikin kohteeksi ikäisekseen liian seksikkäiden esiintymisasujensa takia. Hän on kuitenkin Lourdesia peräti neljä vuotta vanhempi, joten ei ihme että viihdelehdet ovatkin viime aikoina kilvan ihmetelleet Madonnan tyttären asuvalintoja.