Rosie Huntington-Whiteley riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläissyntyinen kohukaunotar Rosie Huntington-Whiteley lukeutuu tämän hetken kuumimpiin nousijoihin mallibisneksessä. Talven aikana läpimurtonsa tehnyt kaunotar nähdään nykyisin viikoittain viihde- ja muotilehdissä.

Tällä kertaa hän koristaa muotisuunnittelija GQ-lehden brittiversion sivuja alastonkuviensa merkeissä. Neitokainen on nimittäin riisunut vaatteensa poseeratakseen sängyllä. Katso kuvat tästä. Edellisen kerran hän esitteli rintojaan viime kuussa Thomas Wylden malliston mainoskuvissa sekä Purple-lehden sivuilla.

22-vuotias englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina, ja vuonna 2008 hän koristi muiden muassa maineikkaan Vogue-lehden kantta. Tavistockissa syntynyt kaunotar on sittemmin nähtyi muiden muassa Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehdissä. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä. Omasta mielestään hän ei ollut tarpeeksi nätti malliksi, mutta toista mieltä ovat olleet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria. Rosien ura lähti rakettimaiseen nousuun viime kesänä, kun hän pääsi mukaan nakuilemaan maailmankuuluun Pirelli-kalenteriin lukuisten supermallien kanssa.