Television maksukanavia ilmaiseksi koko pääsiäisen ajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia antennikoteja hemmotellaan pääsiäisenä ilmaisilla maksukanavilla, kun PlusTV-paketin kanavia voi seurata ilmaiseksi peräti viiden päivän ajan. Kolmetoista maksukanavaa avautuu katseltavaksi torstaina 1. huhtikuuta kello 18.00.

Pakettiin kuuluvia maksukanavia voi seurata ilman niiden katseluun normaalisti tarvittavaa korttia tiistaiaamuun 6. huhtikuuta kello 8.00 saakka, HighTech Forum uutisoi. Kanavat ovat avoinna MTV3 MAX -kanavaa lukuunottamatta, eli mukaan kuuluvat muiden muassa Sub Leffa, KinoTV, Discovery Channel, URHOtv, Nickelodeon, MTV3 Fakta ja Nelonen Sport Pro.

Suomessa on nähty vuosien varrella jo useita vastaavia Cable Open! -tapahtumia, joissa useammankin yrityksen maksukanavat ovat olleet vapaasti katsottavissa kaapelissa viikonlopun ajan. Myös PlusTV on aiemminkin antanut antenniasiakkaiden tiirailla ohjelmistoaan vapaasti.