Katy Perryn bikinivartalo kiinnosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime päivinä paljon otsikoissa pukeutumisensa tiimoilta. Perry aiheutti äskettäin pahennusta esiinnyttyään Nickelodeon-lastenkanavan palkintogaalassa erittäin paljastavassa asussa. Tähden seksikästä asua ei pidetty sopivana lastentapahtuman esiintymislavalle.

Vartaloaan mielellään esittelevä Perry on nyt bongattu lomailemassa Meksikossa auringonoton merkeissä. Poikaystävänsä Russell Brandin kanssa lomaillut muodokas laulajatähti palvoi aurinkoa tällä kertaa punaisissa bikineissään. Katso kuvat tästä.

Katy Perry on nykyisin kihloissa brittiläisen koomikon Russell Brandin kanssa. Julkkispari kihlautui vain neljän kuukauden seurustelun jälkeen Intian lomallaan vuodenvaihteessa. Pariskunta on kertonut aloittaneensa jo häidensä suunnittelun, mutta tarkkaa ajankohtaa häille ei julkisuuteen ole vielä ilmoitettu.