Scarlett Johansson rintavana tulikuumassa leffajulisteessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Scarlett Johansson on viettänyt viime kuukausina hienoista hiljaiseloa julkisuudesta, sillä kaunotar on työskennellyt pääasiassa teatterin lavalla Broadwaylla. Siellä hän on tähdittänyt A View From The Bridge -näytelmää yhdessä Liev Schreiberin kanssa.

Näytelmän esitykset päättyvät ensi sunnuntaina 4. huhtikuuta, ja sen jälkeen Scarlett Johansson on jälleen vapaa puuhailemaan toisaalla. Nyt hänet nähdään kuitenkin Iron Man 2 -elokuvan mainosjulisteissa yllättävän seksikkään. Hänet on puettu mainoksissa siniseen tyköistuvaan asuun, joka paljastaa näyttelijäkaunottaren muodot. Katso julistekuvat tästä.

Iron Man 2 saa Suomessa ensi-iltansa 5. toukokuuta, eli noin kuukauden kuluttua. Elokuvan tähtinä nähdään Scarlett Johanssonin lisäksi muiden muassa Robert Downey Jr., Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, Mickey Rourke ja Samuel L. Jackson.