Kohukaunotar Lauren Pope bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun laman mustimpana hetkenä Suomeenkin rantautui ennennäkemätön trendi tuoda topless-tarjoilijat ravintoloihin. Tuolloin yläosattomia naistarjoilijoita nähtiin niin pubeissa, baareissa kuin yökerhoissa ja klubeillakin. Sittemmin trendi on onneksi kadonnut.

DJ-puolella topless-kulttuuri kuitenkin elää ja voi hyvin edelleen, joskin Suomessa se sai taannoin nopeasti lopun. Helsingissä nähtiin nimittäin taannoin yläosattomia venäläiskaunottaria soittamassa klubimusiikkia, mikä on maailmalla varsin yleistä. Kuluneen talven aikana yksi topless-DJ on noussut muutamankin kerran otsikoihin ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi tiskijukaksi.

Kyseessä on työkseen glamour-mallina ja tiskijukkana toimiva Lauren Pope, joka tarjoilee klubiyleisölle tanssimusiikin lisäksi myös silmänruokaa. Mallikaunottarenakin toimiva Lauren nähdään kuvissa sekä yläosattomissa että alusvaatteisillaan. Nyt hänet on ikuistettu nauttimassa vapaapäivästä rannalla bikineihin sonnustautuneena. Katso kuvat tästä. Pope poseerasi tosin vähissä vaatteissa jo vuonna 2007.