Hulk Hogan sängyssä tyttärensä parhaan ystävän kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Hulk Hogan, paljastaa yksityisiä asioitaan tuoreessa My Life Outside The Ring -omaelämäkerrassaan. Kirjassa hän kertoo muiden muassa itsemurha-aikeistaan, mutta samalla paljastaa myös olleensa sängyssä tyttärensä parhaan ystävän kanssa.

Tytär Brooke oli vielä taannoin uraansa aloitteleva poptähti, jonka avustajaksi palkattiin kuvankaunis brunette Christiane Plante. Kirjassaan Hulk, oikealta nimeltään Terry Bollea, kertoo pitäneensä heti Christianesta, koska tämä piti niin hyvää huolta hänen tyttärestään. Avustaja ja Brooke tulivat hyvin toimeen ja heistä tuli parhaat ystävykset.

Samalla myös Christiane ja Hulk Hogan lähentyivät huomattavasti. Ratkaiseva liike tapahtui, kun he olivat Brooken mukana esiintymismatkalla New Yorkissa.

– Pyysin hänet drinkille ja minusta tuntui, että olimme kahdessa sekunnissa hotellihuoneessa kahdestaan. Joimme molemmat lasilliset viiniä ja keskustelimme. Minusta kuitenkin tuntui, että hän halusi enemmän kuin sitä, Hulk Hogan muistelee kirjassaan.

– Olin todella ihastunut häneen monistakin syistä, enkä edes muistanut koska olin ollut edellisen kerran sängyssä vaimoni kanssa. Seuraavaksi huomasin, että aloimme suudella… Se oli fantastista. Emme harrastaneet seksiä tuona yönä, mutta se avasi oven. Seuraavien kuukausien aikana harrastimme ehkä viisi kertaa seksiä.