Jessica Alba haluaa perheenlisäystä – aikoo adoptoida

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jessica Alba on keskittynyt viime aikoina näyttelemisen sijaan pääasiassa perhe-elämään yhdessä miehensä Cash Warrenin ja keväällä kaksi vuotta täyttävän tyttärensä Honor Marien kanssa. Nyt näyttelijättären mielessä on jo uusi perheenlisäys.

Jessica Alba ei kuitenkaan aio tällä tietoa synnyttää itse perheeseensä toista lasta, vaan hän seuraa mieluummin Madonnan ja Angelina Jolien jalanjälkiä. Jessica on nimittäin kertonut suunnittelevansa vakavissaan lapsen adoptoimista. Alba oli äskettäin julkkisvieraana Extreme Makeover: Home Edition -realityohjelmassa, jossa hän paljasti kaavailunsa perheen kasvattamisesta.

– Jos sinulla on rakkautta jota jakaa ja mahdollisuus rakastaa toistakin lasta, sinun pitäisi adoptoida. Minä aion adoptoida. Äitini varttui suuressa perheessä ja he halusivat aina vain enemmän lapsia, Jessica Alba kertoi.

– Se on minusta sosiaalinen velvollisuus kaikille niille, jotka siihen kykenevät. Olemme siunattuja saadessamme paljon mahdollisuuksia emmekä voi vain ottaa. Lasten pitää tietää että meidän tulee myös antaa.