Katy Perryn rintavako varasti huomion julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry joutui taannoin limaisen yllätyksen kohteeksi toimiessaan palkintojen kauniina jakajana Nickelodeon-lastenkanavan järjestämässä Kids Choice -palkintogaalassa. Tuolloin Perryn asu aiheutti närää monissa vanhemmissa liian seksikkäänä.

Viikonloppuna Katy Perry jatkoi hyväksi havaitsemallaan linjalla ja hänet nähtiin pitämässä hauskaa julkkisjuhlissa farkkushortseissa ja varsin näyttävässä värikkäässä pikkutopissa. Päässään laulajatähdellä oli pupukorvat. Katso kuvat tästä.

Samoissa juhlissa oli läsnä runsaasti muitakin tähtiä, kuten esimerkiksi Katyn kanssa lastengaalassa lavalla ollut komediatähti Jonah Hill. Katy Perry varasti kuitenkin juhlien suurimman huomion, sillä hänen antava toppinsa paljasti mieskatsojille hänen rintavakonsa.