Töihin haetaan: Supertähden henkilökohtainen bloggaaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet ovat ottaneet viimeisen parin vuoden aikana varsin aktiivisesti osaa internetin sosiaalisiin palveluihin, ja lähes kaikilla tähdillä on jo vähintään Twitter-blogi. Ahkerimmilla on Twitterin lisäksi myös esimerkiksi Facebook-fanisivut ja MySpace-sivu. Kiireisten tähtien aika ei kuitenkaan aina riitä kaikkien päivittämiseen.

Nyt suosittu r&b-tähti Alicia Keys on laittanut AK Worldwide Inc. -yhtiönsä nimissä julkiseen hakuun työpaikan, joka lienee miljoonien bloggaajien unelmien täyttymys. Hän hakee nimittäin Monster.com -palvelun kautta bloggaajaa uuteen www.IAAS.com -blogiinsa, jonka nimi on lyhenne sanoista I Am A Super Woman. Blogin tarkoituksena on rohkaista naisia ympäri maailmaa. Lue työpaikkailmoitus tästä.

Työpaikka sijaitsee New Yorkissa ja vaatimuksina on muiden muassa vankka bloggauskokemus sekä osaaminen PR-töistä tai markkinointialalta ja journalismista. Luonnollisesti kiinnostus ja asiantuntemus popkulttuuria kohtaan luetaan positiiviseksi, mutta myös naisasian ajaminen on toivottua.