Myös Jennifer Love Hewitt pettäjämiehen uhri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuoden ajan paisunut seksiskandaalien suma saa yhä jatkoa, kun tällä kertaa näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt on paljastanut aikaisemman eronsa taustoja. Neitokainen liittyi samalla alati kasvavaan julkkisnaisten joukkoon, joiden miehet ovat pettäneet heitä rakastajattarien kanssa.

31-vuotias Jennifer Love Hewitt ei ollut vielä ehtinyt naimisiin saakka, mutta silti hänen erään miesystävän uskottomuus satutti häntä kovasti. Hewitt haluaa kuitenkin pitää vielä salassa miehen henkilöllisyyden.

– Se oli brutaalia. Sain tietää siitä ensimmäisen kerran televisiosta. Sitten yllätin heidät yhdessä. Se oli, wooo! Jennifer kertoi Ryan Seacrestin radio-ohjelman haastattelussa.

Näyttelijäkaunotar kertoi saaneensa uskottomuuden selville, koska hänellä oli asiasta pahaenteinen tunne. Miesystävä jäi lopulta kiinni, kun Jennifer tutki omien sanojensa mukaan ”puhelinjuttuja”. Hänen viimeisin ex-poikaystävänsä Jamie Kennedy ei kuitenkaan saanut tähdeltä lainkaan kritiikkiä.

Aavekuiskaaja-suosikkisarjan naistähti erosi maaliskuussa Kennedystä, joka tähdittää Jenniferin kanssa samaa televisiosarjaa. Vastanäyttelijät ryhtyivät seurustelemaan viime vuoden alussa, kun Jennifer erosi edellisestä kumppanistaan Ross McCallista. Erosta on huhuttu jo lokakuusta saakka, kun Kennedyn on väitetty olevan edelleen rakastunut omaan exäänsä.

Viime kesänä Hewitt kertoi lehtihaastattelussa katuvansa sitä ettei nakuillut enempää nuorempana, sillä hänellä oli mielestään tuolloin upea vartalo, jota olisi kelvannut esitellä. Sittemmin kaunotar on kuitenkin ottanut vahinkoa takaisin ja poseerannut lähes viikoittain bikineissä ja nyt lisäksi myös televisiossa. Keväällä Jennifer kuvattiin esimerkiksi Havaijilla pelaamassa tennistä mustissa bikineissä ja korkokengissä.