Rihanna lipsautti – Katy Perry ja Russell Brand naimisiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna on ollut jo pidemmän aikaa poptähti Katy Perryn hyvä ystävä. Nyt barbadoslainen kaunotar on kuitenkin lipsauttanut ystävänsä salaisuuden. Hän nimittäin kertoi Katyn ja hänen poikaystävänsä Russell Brandin aikovan syksyllä naimisiin.

Rihanna valmistelee parhaillaan Perryn polttareita, ja samalla hän tuli kertoneeksi, että julkkispari astelee ensi syksynä alttarille Intiassa.

– Minun pitää kehittää jotain todella coolia, koska hän on menossa naimisiin Intiassa. Se on vasta loppuvuodesta, joten minulla on vielä paljon aikaa suunnitella, Rihanna kertoi tänä aamuna Ryan Seacrestin radio-ohjelman haastattelussa.

Katy Perry ja Russell Brand menivät kihloihin Intiassa viime uutenavuotena. Rihannan mukaan pariskunta aikoo palata samoihin maisemiin avioituakseen. Häävieraiden joukossa tulevat olemaan Rihannan lisäksi muiden muassa Taylor Swift, Morrissey ja Noel Gallagher. Pari viikkoa sitten Katy Perry julkaisi Twitter-blogissaan kuvan, jossa Russell oli pukeutunut morsiameksi.