Chloe Moretzin kiroilusta kiistellään Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Aaron Johnson on astunut puolustamaan 13-vuotiasta Chloe Moretzia, jonka kiroilu Kick-Ass -nimisessä elokuvassa on aiheuttanut runsaasti kritiikkiä Yhdysvalloissa. Miestähden mukaan paljon huolestuttavampia asioita ovat esimerkiksi Rihannan kappaleiden lyriikat.

Chloe Moretz käyttää elokuvassa alatyylistä kieltä, koska hänen roolihahmonsa leffassa on kovistyttö. Pikkutytön kiroilu on kuitenkin ollut monille liikaa, ja asiasta on noussut Yhdysvalloissa kova meteli. Neitokainen itse kertoo hyväksyttäneensä tekstin omalla äidillään ennen sen esittämistä kameroiden edessä.

Moretz on kertonut julkisesti, että hän ei saa siviilissä puhua noin ronskisti, mutta korostanut että kyseessä oli vain hänen roolihahmonsa. Nyt Aaron Johnson puolustelee nuoren neitokaisen kielenkäyttöä.

– Tämä arvostelu on outoa, koska elokuva on lapsilta kielletty. Radiossa Rihanna laulaa ”Come on rude boy. Can you get it up? Are you big enough?” ja kahdeksanvuotiaatkin laulavat noita sanoja. Minusta se on paljon rajumpaa kuin Kick-Ass., Aaron Johnson kommentoi Access Hollywoodin mukaan.

– Sitten on äitejä, jotka ensin kritisoivat tätä asiaa ja sen jälkeen vievät pikkutyttönsä kauneuskilpailuihin. Nämä lapset ovat sekaisin jo ennen kuin ovat 16-vuotiaita. Kaikki haluavat kauneusleikkauksiin ja he luulevat, että kaikkien pitäisi näyttää aikuisena Barbie-nukeilta. Siitä pitäisi puhua.