Catherine Zeta-Jones uransa rohkeimmassa alastonkuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suosikkinäyttelijä Catherine Zeta-Jones menestyi aiemmin erittäin hyvin erilaisissa äänestyksissä, joissa rankattiin järjestykseen maailman seksikkäimpiä naisia. Tänä vuonna hän on ollut otsikoissa lähinnä muotojensa menetyksen ja huiman laihdutuksensa merkeissä.

Tuoreiden alastonkuvien perusteella kohuotsikot kuihtumisesta lienevät kuitenkin hieman liioiteltuja, sillä Allure-lehden näyttävissä kuvissa Catherine Zeta-Jones poseeraa edelleen upeassa kunnossa, eikä hän näytä kovinkaan riutuneelta. Katso kuvat tästä. Kyseessä on hänen ensimmäinen kuvaussessionsa alastomana.

40-vuotias Zeta-Jones kertoo tekevänsä kovasti töitä säilyttääkseen hemaisevan ulkonäkönsä. Taannoin näyttelijätär paljasti rakastavansa meikkejä ja kantavansa niitä aina mukaanaan mihin tahansa hän meneekin.

– Olen ulkonäköni orja! Pidän ihoni kirkkaana lisäämällä koko vartalooni hunajan ja suolan sekoitusta, joka kosteuttaa ja kuorii ihoa. Käytän myös hiustenhoitoaineena hunajaa ja olutta. Haisen aivan oluttynnyrin pohjalta päiviä jälkeenpäin, näyttelijätär paljasti.