Catherine Zeta-Jones paljasti rintansa nuorempanakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suosikkinäyttelijä Catherine Zeta-Jones menestyi aiemmin erittäin hyvin erilaisissa äänestyksissä, joissa rankattiin järjestykseen maailman seksikkäimpiä naisia. Tänä vuonna hän on ollut otsikoissa lähinnä muotojensa menetyksen ja huiman laihdutuksensa merkeissä.

Tällä viikolla kaunotar on kohahduttanut uransa rohkeimmilla kuvilla, sillä tumma kaunotar on nyt poseerannut ensimmäistä kertaa alastomana aikakauslehden kuvaussessiossa. Paparazzikuvissa ja valkokankaalla hän on sen sijaan esiintynyt yläosattomissa jo useita kertoja vuosien varrella. Näihin paljastaviin otoksiin voi tutustua esimerkiksi tästä.

40-vuotias Zeta-Jones kertoo tekevänsä kovasti töitä säilyttääkseen hemaisevan ulkonäkönsä. Taannoin näyttelijätär paljasti rakastavansa meikkejä ja kantavansa niitä aina mukaanaan mihin tahansa hän meneekin.

– Olen ulkonäköni orja! Pidän ihoni kirkkaana lisäämällä koko vartalooni hunajan ja suolan sekoitusta, joka kosteuttaa ja kuorii ihoa. Käytän myös hiustenhoitoaineena hunajaa ja olutta. Haisen aivan oluttynnyrin pohjalta päiviä jälkeenpäin, näyttelijätär paljasti.