Wentworth Miller on vain varjo entisestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitettävän Pako-televisiosarjan tähtenä jo ensimmäisellä tuotantokaudella miljoonien naisten päiväuneksi noussut Wentworth Miller on nykyisin hieman eri näköinen kuin sarjan kuvausten aikaan. Nykyisin miestä hädin tuskin tunnistaa.

Eilen Los Angelesissa ikuistettujen tuoreimpien valokuvien perusteella brittiläissyntyinen 37-vuotias Wentworth Miller on lihonut ainakin parikymmentä kiloa ja kasvattanut itselleen myös hiukset. Tähden nykyinen olemus ei välttämättä vetoa enää yhtä monen naiseen kuin aiemmin. Katso kuvat tästä.

Miller kuvattiin kuitenkin kävelylenkillä yhdessä ystävänsä kanssa, joten hän yrittää mahdollisesti karistaa saamiaan kiloja kuntoilemalla. Viime vuonna päättyneiden kuvausten jälkeen Miller lihoi kuvien perusteella nopeasti. Pako-sarjan lisäksi Wentworth Miller on nähty esiintymässä myös Mariah Careyn kahdella musiikkivideolla kappaleissa It’s Like That ja We Belong Together.