Tulossa kaikkien aikojen polttarit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry ja hänen poikaystävänsä Russell Brand kihlautuivat vuodenvaihteessa, ja pari viikkoa sitten Rihanna lipsautti parin aikovan naimisiin vielä tämän vuoden aikana. Luvassa onkin nyt kaikkien aikojen hulvattomimmat polttarit, kun niiden järjestäjinä on joukko maailman rikkaimpiin lukeutuvia artisteja.

Katyn polttareiden järjestelyistä vastaa siis r&b-tähti Rihanna. Russellin juhlat ovat varmasti vähintään samaa luokkaa. Eilen nimittäin selvisi, että niiden järjestäjinä toimivat hiphop-tähdet Kanye West ja Jay-Z. Vieraslistalle on puolestaan kutsuttu ainakin realitytuomari Simon Cowell.

– Luulen, että aloitamme New Yorkista ja juhlimme Jay-Z:n omassa yökerhossa illan tai parin ajan. Sitten otamme yksityisen suihkukoneen ja siirrymme Las Vegasiin. Kutsumme mukaan myös Simon Cowellin, joten meillä on valinnanvaraa yksityiskoneissa, Kanye West kertoi Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa.

Rihanna aikoo ilmeisesti juhlituttaa Katyn polttariväkeä lähinnä Yhdysvaltojen länsirannikolla.