Katy Perryn paljastava festariasu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry oli yksi lukuisista supertähdistä, jotka olivat viikonloppuna juhlimassa festarikauden alkamista Kaliforniassa järjestetyillä Coachella-festivaaleilla. Tapahtuma on yksi harvoista, joissa myös julkkistähdet ovat mielellään rahvaan joukossa.

Katy Perry oli valinnut festariasukseen varsin räväkän mustan pikkumekon ja yläosassa hänellä oli vain bikinien yläosa ja mielenkiintoiset olkalisäkkeet. Ystäviensä kanssa aurinkoisesta festaritunnelmasta täysin rinnoin nauttinut laulajatähti otti rennosti ja irvaili välillä myös häntä seuranneille paparazzeille. Katso kuvat tästä.

Poptähti ja hänen kihlattunsa Russell Brand aikovat astella alttarille vielä tämän vuoden aikana. Viikonloppuna selvisi, että Russellin polttareiden järjestäjiksi on valittu supertähdet Jay-Z ja Kanye West. Juhlat on määrä järjestää New Yorkissa ja Las Vegasissa. Katy Perryn polttareista vastaa puolestaan r&b-tähti Rihanna.