Näitä Jessica Alban poseerauksia ei lehdessä nähty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jessica Alba on keskittynyt viime aikoina näyttelemisen sijaan pääasiassa perhe-elämään yhdessä miehensä Cash Warrenin ja keväällä kaksi vuotta täyttävän tyttärensä Honor Marien kanssa. Viime viikolla Jessica kertoi haaveilevansa adoptiolapsesta.

Äskettäin Jessica Alba nähtiin poseeraamassa Cosmopolitan-lehdessä tyylikkään naisellisissa kuvissa. Nyt samaisen kuvaussession ylijäämäkuvia on julkaistu verkossa. Nämä kuvat eivät koskaan päätyneet lehteen, mutta ne ovat siitä huolimatta varsin tyylikkäitä. Katso kuvat tästä.

– Jos sinulla on rakkautta jota jakaa ja mahdollisuus rakastaa toistakin lasta, sinun pitäisi adoptoida. Minä aion adoptoida. Äitini varttui suuressa perheessä ja he halusivat aina vain enemmän lapsia. Se on minusta sosiaalinen velvollisuus kaikille niille, jotka siihen kykenevät, Jessica kertoi televisiohaastattelussaan.